У посольстві Литовської республіки відбулось урочисте нагородження переможців та призерів всеукраїнського конкурсу есе "Я - Європеєць"

Минулого тижня у Посольстві Литовської Республіки в Україні відбулося урочисте нагородження переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу есе «Я — європеєць».

У жовтні 2015 — березні 2016 рр. Посольством Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» за підтримки Кабінету Міністрів України, Міністерства молоді та спорту, Міністерства культури, Міністерства освіти і науки було проведено III Всеукраїнський конкурс есе «Я — європеєць», присвячений 25-річчю встановлення дипломатичних відносин між Україною та Литовською Республікою.

Конкурс проводився серед учнів 8-11 класів загальноосвітніх шкіл та вихованців позашкільних навчальних закладів, а також членів дитячих і молодіжних громадських організацій. На фінал конкурсу надійшло понад 4,5 тисячі робіт з усіх регіонів України.

Члени журі конкурсу визначили 25 переможців і призерів, які були нагороджені дипломами та цінними подарунками. До числа призерів увійшли дві представниці Луганщини: Катерина Пелюх — учениця Лисичанського багатопрофільного ліцеюта Віталія Шевелюк — Рубіжанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7.

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація