Луганщина: дорожники продовжують роботи з ліквідації ямковості

З покращенням погодних умов філії ДП «Луганський облавтодор» посилили роботи з ліквідації ямковості на автошляхах регіону (за основними напрямками руху) з використанням гарячої асфальтобетонної суміші.

Зокрема, силами філії «Лисичанський райавтодор» виконуються ремонтні роботи з усунення руйнувань та деформацій дорожнього покриття територіального автошляху Т-13-02 Контрольно-пропускний пункт «Танюшівка» — Старобільськ — Артемівськ (від кордону з Донецькою областю у напрямку м. Лисичанськ).

Крім того, гарячим асфальтобетоном ліквідуються ураження верхнього шару покриття автодороги Т-13-06 Сєвєродонецьк — Новоайдар (від м. Сєвєродонецьк у напрямку м. Новоайдар). У ремонтних роботах задіяно філії «Новоайдарський райавтодор» і «Станично-Луганський райавтодор».

Також у переліку об’єктів, що потребують першочергової ліквідації ямковості після зимового періоду, містяться наступні автошляхи:

а/д Р-07 Чугуїв — Мілове, від кордону з Харківською областю (філія «Сватівський райавтодор»);

а/д Р-07 Чугуїв — Мілове (філії «Біловодський райавтодор» та «Міловський райавтодор»);

а/д Р-07 Чугуїв — Мілове (філія «Троїцький райавтодор»);

а/д Р-66 КПП «Дьоміно — Олександрівка» — Сватове — Лисичанськ — Луганськ (філія «Кремінський райавтодор»);

а/д Т-13-02 Контрольно-пропускний пункт «Танюшівка» — Старобільськ — Артемівськ, від м. Старобільськ до Кремінського району (філія «Старобільська дорожньо-експлуатаційна дільниця);

а/д Т-13-02 Контрольно-пропускний пункт «Танюшівка» — Старобільськ — Артемівськ, від с. Нова Астрахань до кордону Старобільського району (філія «Новопсковський райавтодор»);

а/д Т-13-14 Контрольно-пропускний пункт «Просяне» — Біловодськ — Широкий (філія «Марковський райавтодор»);

О130508 Нова Астрахань — Боровеньки, від м. Сєвєродонецьк у напрямку с. Нова Астрахань (філія «Білокуракинський райавтодор»).

Загалом, у ліквідації ямковості задіяно 11 районних автодорів та одна дорожньо-транспортна дільниця, повідомляє Служба автомобільних доріг у Луганській області.

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація