Шановні жителі Луганської області!

Другий рік поспіль 21 листопада в нашій країні відзначається День Гідності та Свободи.

Саме з цього дня почалася Революція Гідності та відлік останніх днів злочинного режиму корупціонерів і грабіжників держави.

Країна, яка прагнула приєднатися до європейської спільноти, де найвищою цінністю є життя людини, була приголомшена відмовою Януковича підписати Угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом на саміті у Вільнюсі.

Юні студенти першими вийшли на акцію протесту проти свавілля можновладців, неповаги до інтересів простої людини та життя у феодальній державі, де все вирішує право сили й влади.

Але колишнє керівництво замість діалогу воліло жорстокого розгону та побиття молоді.

Після цього небайдужі українці з відвертою громадянською позицією вийшли на Майдан відстояти право на гідне життя в цивілізованій демократичній країні, де не буде ганебної вседозволеності та безкарності влади.

Пам’ять про Небесну Сотню буде завжди нагадувати нам, яку велику ціну заплатив та продовжує платити український народ заради свободи.

Громадяни України перемогли й доказати усьому світу як треба беззавітно любити рідну країну та жити за принципами добра і справедливості.

Так, під час історичних подій на Майдані в Україні зародилося громадянське суспільство, яке відтепер ніколи не допустить відновлення в країні авторитарного репресивного режиму, де людина — це просто гвинт у жорстокій бездушній державній машині.

Не має сумніву, Україна переможе в тривалій підступній неоголошеній проти неї війні. Такий народ нікому не вдасться підкорити, а притаманні українському народу споконвічні риси добра, душевної щирості, підтримки один одного в лиху годину допоможуть нам відродити країну після встановлення миру!

Голова Луганської обласної державної адміністрації — керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука