Журнал "Вісник Міністерства доходів і зборів України" змінив назву на "Вісник. Право знати все про податки і збори"

ДПІ у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області інформує: філію ДП «СВЦ Міндоходів України» у Луганській області реорганізовано шляхом приєднання до філії ДП «СВЦ Міндоходів України» у Харківській області. З 04.02.2015 р. журнал «Вісник Міністерства доходів і зборів України» змінив назву на «Вісник. Право знати все про податки і збори» — версія на українській мові, «Вестник. Право знать всё о налогах и сборах» — версія на російській мові. При цьому передплатні індекси залишились незмінними, а саме: для юридичних та фізичних осіб (платників податків): 22599 — укр., 22600 — рос. Вартість комплекту передплати через філію на місяць — 103,00 грн. Наповнення журналу покращено в бік збільшення професійних матеріалів.

Передплатники отримують разом з журналом щoмісяця — додаткові практичні посібники із серії «Професійна бібліотека бухгалтера та підприємця», підготовлені найкращими незалежними експертами України та фахівцями ДФС України. Також для всіх передплатників «Вісник. Право знати все про податки і збори» тепер є доступним Електронний архів номерів журналу за останні 12 місяців.

Постійно триває передплата журналу, яку можливо оформити через відділення зв’язку, філію ДП «СВЦ Міндоходів України» у Харківській області, а також через онлайн — передплату на сайті журналу.

Реквізити для оплати журналу через філію: Отримувач: Філія ДП «СВЦ Міндоходів України» у Харківській області. Поточний рахунок 26005196460 в АБ «Укргазбанк» м. Харкова МФО 320478, код ЄДРПОУ 38390709. Увага! В призначенні платежу обов’язково вказати період передплати та точну адресу доставки (поштовий індекс, місто (населений пункт), вулиця, будинок, квартира).

Телефон для довідок у м. Харкові:(057)717-03-69,050-191-0-333.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську