Електронна звітність - максимальні переваги при мінімальних затратах часу

«Протягом першого півріччя 2014 року, клієнтами регіонального Акредитованого центру сертифікації ключів у м. Сєвєродонецьку стали 774 осіб. Наразі, це стосується і платників податку на додану вартість, які активно користуються всіма перевагами електронної звітності. Так, станом на 1 липня 2014 року, декларацію з ПДВ засобами телекомунікаційного зв’язку до ДПІ у м. Лисичанську подали 256 платник ПДВ, що складає 95,5 % від загальної їх кількості. З яких: юридичних осіб — 213 , або 95,52 % від загальної кількості та фізичних осіб — 43 , або 95,56 % від загальної кількості» — про це повідомила начальник відділу ІТ та обліку платників ДПІ у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області Світлана Віблая.

За її словами — «З кожним роком все більше платників податків добре розуміють: електронна звітність — це максимальні переваги при мінімальних затратах часу. Зручність, доступність, надійність ЕЦП вже доведені часом та платниками податків».

Вона також наголосила на тому, що з 1 листопада 2013 року посилені сертифікати ключів формуються строком дії до двох років а електронні ключі, видані раніше, продовжують діяти один рік.

Нагадуємо телефони відділу реєстрації користувачів регіонального Акредитованого центру сертифікації ключів, який працює у м. Сєвєродонецьку:(06452) 4-02-69 та телефони у ДПІ м. Лисичанська, за якими можна отримати консультації та вичерпну інформацію з цього питання(06451) 4-27-47.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області