У Лисичанську понад 87 відсотків платників єдиного внеску віддають перевагу електронній звітності

“З початку поточного року до ДПІ у м. Лисичанську подано 4350 звітів з ЄСВ, з яких 3803 звіта або 87,4 % — за допомогою мережі Інтернет. Загалом з початку року платниками податків Лисичанського регіону вже сплачено 146,4 млн.грн. єдиного внеску, з яких: 139,5 млн.грн. сплатили юридичні особи та 6,9 млн.грн-фізичні особи-підприємці” — про це повідомив начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб ДПІ у м. Лисичанську Сергій Макаренко.

Аби скористатися зручним та надійним сервісом електронного звітування, достатньо лише отримати електронний ключ та завантажити відповідне програмне забезпечення.

«Отримати ключі електронного цифрового підпису громадяни міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля можуть в Акредитованому центрі сертифікації ключів у м. Сєвєродонецьку. Консультації та вичерпну інформацію з цього питання можна отримати по телефонам: у м. Сєвєродонецьку (06452) 4-02-69 та у ДПІ м. Лисичанська (06451) 4-27-47», — зазначив Сергій Макаренко.

Нагадуємо: подання звітності з єдиного внеску та його сплата, як і раніше, здійснюється до органів доходів і зборів. Останнім днем подання звітних документів за травень та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування є 20 червня 2014 року.