До відома мешканців міста

Економте свій час — обирайте електронну звітність!

За консультаціями по питанню надання податкової звітності в електронному вигляді, заключення договорів та отримання програмного забезпечення платники податків можуть звертатись до податкової інспекції м. Лисичанська, за адресою: вул. Свердлова,347; каб.2,40 або за телефоном:4-27-47.

Про факти виплати зарплати «в конвертах» — по телефону довіри.

Про відомі Вам факти роботи неоформлених працівників на підприємствах та у приватних підприємців, а також про факти виплати заробітної плати «в конвертах» можна повідомити по телефону довіри ДПІ у м. Лисичанську: 7-02-66 або 7-10-36.

«ПУЛЬС» — допомагає оперативно вирішувати проблемні питання платників податків

«Пульс» — це інтерактивний сервіс Міндоходів України (телефонна лінія, яка працює цілодобово), який працює за принципом call-back — фахівці Міндоходів не тільки приймуть звернення, але й потім повідомлять про результати перевірки та вжиті заходи. Номер "Пульсу«:(044)284-00-07-Доступний клієнтам податкової та митниці.

УВАГА! Триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2013 році.

Шановні громадяни міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля! До 1 травня задекларуйте свої доходи!

Триває перший етап конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни»

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську нагадує: триває перший етап конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни». За додатковою інформацією можна звертатися до ДПІ м. Лисичанська по телефону(06451) 7-04-73або за адресою м. Лисичанськ, вул. Свердлова,347, кім 27 (3 поверх) з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську