Привітання з Днем Святого Валентина від лисичанських податківців

У рамках кампанії «Декларування-2014» фахівці інформаційно-комунікаційного сектору разом з волонтерами — членами місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів державної податкової служби України» провели промоакцію під гаслом «Декларуй — Україну з любов’ю будуй!» у супермаркеті «Сільпо».

Про те хто має обов’язково задекларувати доходи отримані торік, як правильно це зробити, куди і в які терміни подати декларацію, як скористатися податкової знижкою, де і в який час можна отримати консультацію та допомогу при заповненні декларації розповідали громадянам добровільні помічники та дарували на згадку про зустріч друковану продукцію із соціальною рекламою по декларуванню, яскраві кульки із символікою декларування, примірники газети «Налоговый калейдоскоп». Такий підхід справив позитивне враження на громадян. Вони дякували за нагадування про необхідність декларування, кваліфіковану допомогу та змістовну інформацію у запропонованій друкованій продукції. Дехто відразу пообіцяв завітати до податкової інспекції.

«Важлива вимога сьогодення — обізнаність громадян та дотримання високих етичних норм у ставленні до кожного платника податків. Зусилля податківців, насамперед, спрямовані на те, щоб у суспільстві формувати відповідальне ставлення до виконання своїх податкових зобов’язань, адже декларування доходів — це конституційний обов’язок кожного громадянина» — впевнена начальник ДПІ у м. Лисичанську Олена Солоп.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області