Своєчасна сплата ЄСВ - гарантована виплата пенсій

«Протягом 2013 року платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування лисичанського регіону перерахували на відповідні рахунки 389 875,6 тисяч гривень.

Так, лише у грудні минулого року до ДПІ у м. Лисичанську надійшло 900 звітів з єдиного внеску, з яких за допомогою систем електронного звітування — 750, у паперовому вигляді — 150 звітів. Також, на сьогоднішній день, сформовано та вручено боржникам 1150 вимог на сплату боргу на загальну суму 132 819,3 тисяч гривень, з яких: 1024 вимоги на суму 5124,0 тисяч гривень вручено фізичним особам-підприємцям та 126 вимог на суму 127 695,3 тисяч гривень — юридичним особам » - про це повідомила заступник начальника ДПІ у м. Лисичанську Ірина Філімонова.

За її словами«Своєчасна сплата ЄСВ надасть можливість вчасно та у повному обсязі виплачувати пенсії громадянам України. Недопущення заборгованості по виплатах пенсій — одне з важливих напрямків діяльності органів доходів і зборів. Успіх у досягненні цієї мети можливий при злагодженій взаємодії співробітників податкових органів із платниками податків».

Звітність в електронному вигляді потрібно надсилати на єдину адресу Інформаційного порталу Міністерства доходів і зборів України Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Рахунки, відкриті Міндоходів в органах Держказначейства, розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів у розділі «Реєстри» за адресою: http://minrd.gov.ua/dovidniki-reestri-perelik/reestri/111543.html.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області