Платники лисичанського регіону перерахували понад 22 міліонна гривень єдиного соціального внеску

«Станом на 1 грудня поточного року платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування перерахували 22 243,9 тисяч гривень. Загалом, лише у листопаді поточного року надійшло 1347 звітів з єдиного внеску, з яких за допомогою систем електронного звітування — 1032, у паперовому вигляді — 315 звітів. Також, на сьогоднішній день, сформовано та вручено боржникам 130 вимог на сплату боргу на загальну суму 61 283,9 тисяч гривень, з яких: 67 вимог на суму 176,9 тисяч гривень вручено фізичним особам-підприємцям та 63 вимоги на суму 61 107,0 тисяч гривень — юридичним особам » - про це повідомила заступник начальника ДПІ у м. Лисичанську Ірина Філімонова.

«Дистанційна форма звітування набуває все більшої популярності серед платників єдиного внеску. Платники податків міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля мають можливість отримати необхідне програмне забезпечення для звітування та безкоштовні цифрові підписи безпосередньо в ДПІ м. Лисичанська. З 1 листопада строк їх дії подовжено з одного до двох років» — зазначила Ірина Анатоліївна.

Звітність в електронному вигляді потрібно надсилати на єдину адресу Інформаційного порталу Міністерства доходів і зборів України Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Рахунки, відкриті Міндоходів в органах Держказначейства, розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів у розділі «Реєстри» за адресою: http://minrd.gov.ua/dovidniki-reestri-perelik/reestri/111543.html.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області