У Лисичанському центрі обслуговування платників надано майже 46 000 послуг

«З початку 2013 року фахівцями ДПІ у м. Лисичанську надано 45 956 різноманітних послуг у Центрі обслуговування платників» — про це повідомив заступник начальника ДПІ у м. Лисичанську Богдан Хома.

Так 64,8 % (29800) послуг від усіх наданих у Центрі обслуговування платників послуг стосувались податкової звітності;

— 11 % (5084) послуг склала видача реєстраційних (ідентифікаційних) номерів облікової картки платника податків; — 16,7 % (7696) послуг — видача довідок та дозвільних документів; — 2 % (930) послуг — надання різноманітних консультацій по роз’ясненню податкового законодавства, з яких: по сплаті податку на прибуток — 60 консультацій, по податку на додану вартість — 66, по оподаткуванню фізичних осіб — 484, щодо адміністрування ЄСВ — 320. Також підприємцям видано 337 свідоцтв єдиного податку та зареєстровано 851 книгу обліку доходів та витрат; видано 320 довідок про ведення підприємницької діяльності (про доходи, систему оподаткування, наявність заборгованості по платежам та ін.), і 712 довідок про постановку на облік та зняття з обліку платників податків. Крім того зареєстровано 197 нових фізичних осіб — підприємців та 29 новостворених юридичних осіб.

За словами Богдана Михайловича «Сервісне обслуговування суб’єктів бізнесу є пріоритетним завданням роботи ДПІ у м. Лисичанську. Залишається незмінним наше розуміння суті податкового сервісу: мінімізація документообігу, простота та прозорість процедур реєстрації, адміністрування та сплати податків, зменшення часу на контроль платежів та інші формальності, підвищення якості і культури обслуговування платників».

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області