Лисичанські підприємства погасили 7,5 млн. грн. заборгованості по заробітній платі

«За наслідками проведення індивідуальної роз’яснювальної роботи з керівниками підприємств-боржників з питання погашення заборгованості по заробітній платі та роботи тимчасової комісії, створеної при міськвиконкомі м. Лисичанська, у складі якої працюють фахівці ДПІ у м. Лисичанську, за січень-жовтень поточного року відбулося погашення заборгованості по виплаті заробітної плати по 10 підприємствам на загальну суму 7463,1 тис. грн. До бюджету надійшло 631,6 тис. грн. податку з доходів фізичних осіб» - про це повідомив начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб ДПІ у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області Сергій Макаренко.

За словами начальника управління - «Питання погашення боргу по заробітній платі працівників міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля знаходиться на постійному контролі ДПІ міста. По кожному суб’єкту – боржнику проводиться ретельний аналіз причин виникнення заборгованості, показників їх фінансово-господарської діяльності, а також визначаються шляхи погашення заборгованості».

Так, наприклад, погасили заборгованість по заробітній платі такі підприємства, як: ЗАТ «Лисичанський машинобудівельний завод»-199,7 тис. грн.; КП «Лисичанська ритуальна служба»-133,4 тис. грн.; КСП «Лисичанськводоканал»-468,4 тис. грн. Та найбільшу частину заборгованості погасило ПАТ «Лисичанськвугілля» - 1472,7 тис. грн.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області