ДФС інформує про можливість подання звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації в електронному вигляді

ДПІ у м.Лисичанську, в рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!», інформує: у Державній фіскальній службі України (ДФС) на виконання вимог законів України «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації» функціонують електронні адреси для подання звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації.

Електронні звернення громадяни можуть надсилати на електронну адресу Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. у вигляді сканкопій чи фотокопій письмових звернень з підписом заявника.

Запит на отримання публічної інформації, розпорядником якої є ДФС, заявники можуть надсилати на електронну адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Довідково: відомості про електронні адреси Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. та Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. розміщені на офіційному веб-порталі ДФС (Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ) у розділах:

— «Контакти» за посиланням Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. /others/kontakti/;

— «Публічна інформація» — «Відправити запит» за посиланням: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. /priymalnya-gromadyan/dostup-do- Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. praviti-zapit/;

— «Діяльність»-«Звернення громадян»-«Реєстрація звернень» за посиланням: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. /priymalnya-gromadyan/zvernennya-gromadyan/reestratsiya/.

Державна податкова інспекція у м.Лисичанську