Майже 8 мільйонів гривень отримали місцеві бюджети Луганщини від ліцензування алкоголю та тютюну

За інформацією Головного управління ДФС у Луганській області — за січень-червень 2018 року казна Луганської області поповнилася на 7 млн 712 тис. гривень від плати за ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, що на 199 тис. грн більше надходжень за січень-червень 2017 року.

Станом на перше липня 2018 року на Луганщині здійснюють діяльність 1294 суб’єкта господарювання, які мають ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. З них 1253 суб’єкта отримали ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та 998 суб’єктів отримали ліцензії на роздрібну торгівлю тютюновими виробами.

За шість місяців поточного року видано 1793 ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

В той же час, у січні-червні призупинено дію 63 ліцензій за несвоєчасну сплату чергового платежу, анульовано 226 ліцензій, з яких 17 — за порушення законодавства в частини продажу неповнолітнім особам алкогольних напоїв.

Державна податкова інспекція у м.Лисичанську