Відділ внутрішньої безпеки при ДПА в Луганській області УВБ ДПА України інформує

За 4 місяця 2010 року співробітниками ВВБ при ДПА в Луганській області УВБ ДПА України викрито 59 порушень в службовій діяльності податківців області. За результатами розгляду зазначених порушень до податківців області застосовано 84 заходи дисциплінарно-профілактичного впливу, складено 6 адміністративних протоколів про порушення вимог Закону України “Про боротьбу з корупцією”, за матеріалами співробітників ВВБ порушено 9 кримінальних справ. Станом на 01.05.2010 року 5 посадовців, відносно яких було складено протоколи, судами притягнуто до адміністративної відповідальності, провадження по 2 кримінальним справам закінчено, матеріали направлено до суду.

В січні-квітні 2010 року на розгляд відділу внутрішньої безпеки при ДПА в Луганській області УВБ ДПА України від громадян та юридичних осіб надійшло 20 звернень та скарг на дії, або бездіяльність працівників податкових органів Луганської області під час виконання службових обов’язків.

За підсумками перевірок звернень та скарг, станом на 01.05.2010 р. надана інформація у 17 з них не підтвердилась, 2 звернення знаходяться на розгляді.

Також повідомляємо, що в податковій системі Луганської області працює “телефон довіри” 55-11-97. Якщо у вас є інформація про порушення чинного законодавства, хабарництво або інші протизаконні дії службових осіб податкових органів області, телефонуйте на вказаний номер.