Протягом минулого року за послугами до Лисичанської ДПІ звернулося майже 41 тисяча платників податків

«Протягом січня — грудня 2017 року до Лисичанської ДПІ звернулося 40605 платників податків. Протягом минулого року фахівцями центру було надано 11220 адміністративних послуг представникам бізнесу та громадськості», — повідомила начальник відділу обслуговування платників ДПІ м. Лисичанська Ольга Богдан.

Найбільш затребувана послуга — видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Таку послугу за минулий рік отримали 5187 громадян Лисичанського регіону.

На другому місці видача відомостей з ДРФО про суми виплачених доходів та утриманих податків — 2801 послуга.

На третьому місці є послуга з надання витягу з реєстру платників єдиного податку — 833 послуги.

На четвертому місці — реєстрація платників єдиного податку — 513 послуг.

Також фахівцями ЦОП Лисичанської ДПІ зареєстровано: 531 фізичну особу-підприємця; 247 реєстраторів розрахункових операцій (РРО); 533 книги обліку доходів та витрат та 265 розрахункових книжок стосовно РРО.

У ЦОПі Лисичанської ДПІ, який знаходиться за адресою: м. Лисичанськ, вул. ім. В.Сосюри, 347 ( I поверх) платники податків мають можливість отримати комплекс консультативних та інформаційних послуг, подати звітність та інше. ЦОП працює з понеділка по четвер з 9:00 до 18:00, у п’ятницю з 9:00 до 16:45.

Нагадаємо: докладний перелік адмінпослуг та інформація про роботу ЦОПів розміщені на субсайті територіальних органів ДФС у Луганській області офіційного веб-порталу ДФС.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську