ДПІ у м. Лисичанську гарантує громадянам конституційне право на звернення

«З початку поточного року до ДПІ у м. Лисичанську ГУ ДФС у Луганській області від громадян Лисичанського регіону надійшло 1 письмове звернення. Запитуваною була інформація щодо перевірки діяльності громадянина» - про це повідомила начальник відділу обслуговування платників ДПІ у м. Лисичанську Ольга Богдан.

На відповідне звернення громадянину було надано письмову відповідь у встановлений діючим законодавством термін та в повному обсязі.

Нагадуємо: громадяни України мають право звернутися до органів державної влади, місцевого самоврядування, об’єднань громадян, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, засобів масової інформації, посадових осіб відповідно до їх функціональних обов’язків із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються їх статутної діяльності, заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів та скаргою про їх порушення згідно статті 1 Закону України від 02.10.1996 року №393/96-ВР « Про звернення громадян» (із змінами та доповненнями).

Державна податкова інспекція в м. Лисичанську