Платники Лисичанського регіону сплатили понад 174 мільйона гривень ЄСВ

«За десять місяців поточного року, платники міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля, сплатили 174 млн 640,4 тис. грн єдиного соціального внеску (ЄСВ)», — повідомила завідувач сектору адміністрування єдиного внеску ДПІ у м. Лисичанську Вікторія Гранковська.

Нагадаємо: платниками єдиного внеску є роботодавці, працівники і фізичні особи — підприємці, в тому числі ті, які обрали спрощену систему оподаткування.

Порядок нарахування, сплати та подання звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування регламентовано Законом України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» № 2464-VI від 08.07.2010.

«Звітність з ЄСВ можна подавати до фіскального органу в електронному вигляді. Для цього потрібно скористатися ключем електронного цифрового підпису, який платники міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля можуть безкоштовно отримати у відділенні Акредитованого центру сертифікації ключів за адресою: м. Старобільск, вул. Шевченко, буд.6, тел.: (06461) 2-05-78» — зауважила Вікторія Гранковська.

Державна податкова інспекція м. Лисичанська