Платники Лисичанського регіону спрямували на зміцнення обороноздатності України майже 8 млн. грн. військового збору

«З початку 2016 року мешканці міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля, зі своїх доходів, спрямували до державного бюджету 7831,8 тис. грн. військового збору.» — про це повідомив начальник управління податків і зборів з фізичних осіб ДПІ у м. Лисичанську Сергій Макаренко.

«Сьогодні важлива кожна гривня, яка надходить у вигляді 1,5 — відсоткового військового збору від доходів громадян, з огляду підтримки миру та стабільності в нашій державі. Ми вдячні платникам Лисичанського регіону за сумлінну сплату податків до бюджетів усіх рівнів», — зазначив Сергій Олександрович.

Нагадуємо: військовий збір запроваджено із 3 серпня 2014 року за ставкою 1,5% від об’єкта оподаткування, нарахованого (виплаченого, наданого) на користь платника податку протягом звітного податкового періоду, відповідно до статті 163 Податкового кодексу України.

Платниками військового збору є фізичні особи — резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і за її межами, фізичні особи — нерезиденти, які отримують доходи в Україні, а також податкові агенти.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську