Четверо жителів Лисичанського регіону вже задекларували минулорічні статки, котрі перевищили 1 млн. грн.

Триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2015 року. Податківці у своїй діяльності прагнуть створити для громадян максимально комфортні умови для належного виконання ними свого громадянського та конституційного обов’язку.

«На сьогоднішній день про свої минулорічні статки, котрі перевищили 1 млн.грн вже повідомили четверо жителів Лисичанського регіону. Загальна сума задекларованого доходу складає 5 275,3 млн. грн.» — про це повідомив начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб Управління податків і зборів з фізичних осіб ДПІ у м. Лисичанську Михайло Мельник.

За його словами, — «Декларування передбачає активне залучення до сплати податків більш заможної категорії громадян та направлення цих податків на соціальні програми для підтримки незахищених верств населення».

Нагадуємо: декларацію про доходи, до податкового органу за місцем реєстрації, можна подати особисто, надіслати поштою або засобами Інтернет-сервісів . Для зручності декларантів на веб-порталі ДФС України функціонує сервіс «Декларування он-лайн», який дає змогу заповнювати декларацію в електронному вигляді. Для цього платнику достатньо мати ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які органи фіскальної служби надають безкоштовно.

Строк подання декларацій — до 1 травня поточного року.

Подати декларацію, отримати фахові консультації щодо її заповнення та бланки декларацій можна в Центрі обслуговування платників податків за адресою: м. Лисичанськ, вул. Свердлова, 347, I поверх, з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську