За січень 2016 року від платників Лисичанського регіону в бюджет надійшло понад 15 мільйонів гривень

«За січень поточного року платниками Лисичанського регіону до бюджетів всіх рівнів спрямовано 15,1 млн. грн.», — про це повідомила в. о. начальника ДПІ у м. Лисичанську Ніна Кравченко.

За її словами, — «До державного бюджету перераховано податків та зборів у сумі 6,0 млн. грн., що на 1,4 млн. грн. або на 29,6 % більше, ніж надходжень за аналогічний період минулого року та 9,1 млн. грн. — до місцевого бюджету».

Основні джерела доходу бюджетів склали: — податок на доходи фізичних осіб — 8,9 млн. грн,; — податок на додану вартість — 2,4 млн. грн.; —  акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизними товарами — 1,0 млн. грн.; — єдиний податок — 0,8 млн. грн.; —  військовий збір — 0,7 млн. грн.; — плата за землю — 0,5 млн. грн.; — акцизний податок — 0,3 млн. грн.

«Зазначені результати досягнуто, насамперед, завдяки підвищенню рівня обслуговування платників податків та протидії ухиленню від оподаткування. Фахівці Лисичанської ДПІ спрямовують свої зусилля на забезпечення максимального комфорту для платників, що, безумовно, позитивно впливає на рівень сплати податків», — наголосила Ніна Миколаївна.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську