Власники Лисичанських авто сплатили до місцевого бюджету 270,8 тис. грн.

Як повідомив начальник Управління доходів і зборів з фізичних осіб Сергій Макаренко: «Власники розкішних авто, за 9 місяців поточного року, сплатили до місцевого бюджету 270,8 тис. грн.»

«З 1 січня 2015 року набрала чинності ст. 267 Податкового кодексу України, відповідно до якої введено в дію новий місцевий податок — „Транспортний податок“. До сплати якого було залучено власників автомобілів об’ємом двигуна понад 3000 куб. см та терміном використання менше 5 років», — додав Сергій Олександрович.

Він нагадав, що з 1 квітня 2015 року органи внутрішніх справ, зобов’язані щомісячно, у 10-ти денний строк після закінчення календарного місяця подавати контролюючим органам відомості, необхідні для розрахунку податку, за місцем реєстрації об’єкта оподаткування станом на перше число відповідного місяця.

Додаткову інформацію щодо сплати транспортного податку можна отримати в Центрі обслуговування платників податків ДПІ у м. Лисичанську за телефоном: 7—11-81 або 7- 21-98, або особисто з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 години.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську