Солодкий подарунок дитині!

Вже багато років поспіль наприкінці року Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (далі — Фонд) забезпечує дітей працюючих осіб дитячими новорічними подарунками.

Механізм витрачання коштів Фонду на придбання дитячих новорічних подарунків (далі — новорічні подарунки), планування, отримання, розподіл та забезпечення дітей працюючих осіб новорічними подарунками визначається Порядком придбання та забезпечення дитячими новорічними подарунками дітей застрахованих осіб за рахунок коштів Фонду від 25.10.2007 № 48, який розроблено відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням», Статуту Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності".

Одержати новорічні подарунки за рахунок коштів Фонду мають право батько, мати, усиновлювач, опікун/піклувальник, які перебувають в трудових відносинах із роботодавцем. Роботодавець надає до міської виконавчої дирекції Фонду за місцем обліку заявку довільної форми, на підставі якої згодом одержує подарунки та розподіляє їх серед своїх працівників.

Працююча особа (батько, мати, усиновлювач, опікун/піклувальник) має право отримати в поточному році лише один новорічний подарунок за рахунок коштів Фонду на дитину, якій станом на 1 січня наступного календарного року не виповнилося 14 років.

Новорічний подарунок, придбаний самостійно роботодавцем або працівником, за рахунок коштів Фонду не оплачується.

Планування кількості новорічних подарунків здійснюється на підставі заявок роботодавців та фізичних осіб, застрахованих на добровільних засадах, щодо необхідної кількості новорічних подарунків для забезпечення ними дітей працюючих осіб.

Потурбуйтесь про забезпечення дитини новорічним подарунком вже сьогодні.

Запрошуємо роботодавців м. Лисичанська, м. Новодружеська, м. Привілля надавати заявки до 1 серпня 2013 р. на отримання у грудні 2013 року дитячих новорічних подарунків для дітей ваших працівників.

За додатковою інформацією необхідно звертатись до Лисичанської міської ВД ЛОВ ФСС з ТВП за адресою: м. Лисичанськ, пр. Леніна, 127 або за тел. 41281, 41283, 41285, 41287, 72266.

Директор Лисичанської міської ВД ЛОВ ФСС з ТВП Масуліс В. В.