Перевірку знань з питань охорони праці провели у Лисичанську

В період з 18 по 23 січня 2012 року в м. Лисичанську на базі Навчально-курсового комбінату ВАТ «Лисичанськвугілля», Луганським експертно-технічним центром Держгірпромнагляду по Луганській області проводилось навчання та перевірка знань з питань охорони праці перших керівників, осіб відповідальних за охорону праці, підприємств, установ всіх форм власності та видів діяльності, а також приватних підприємців, що використовують найману працю.

В ході навчання слухачі ознайомились з основними положеннями Закона України «Про охорону праці», нормативними документами щодо пожежної безпеки, а також питаннями електробезпеки та надання першої медичної допомоги постраждалим. Окремим питанням був розглянутий новий «Порядок розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві», затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2011р. № 1232.

В результаті навчання 39 осіб пройшли перевірку знань з питань охорони праці.

Рішення організаційних питань з проведення навчання забезпечили спеціалісти відділу праці Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради.

Консультацію з питань навчання та перевірки знань з охорони праці можна отримати у відділі праці за телефоном 7-35-53.

Начальник УПСЗН О.А. Єздакова