Сім’ї і громадяни, які опинились в складних життєвих обставинах можуть звернутись до міського центру соціальних служб

У нашому місті працює Лисичанський міський центр соціальних служб (далі — Центр). До Центру може звернутися кожен, хто перебуває в складних життєвих обставинах та не може самостійно подолати певні негативні ситуації, зокрема зафіксовані факти неналежного утримання дитини та догляду за нею, ухиляння батьків від виконання обов’язків з виховання дитини, домашнє насильство, дискримінацію осіб або груп.

Також Центр проводить роботу із запобігання дитячої безпритульності, соціального сирітства (у тому числі відмови від новонародженої дитини), насильства в сім’ї та торгівлі людьми.

Зауважимо, що спеціалісти Центру готові надати фахову психологічну, гуманітарну допомогу та інформаційну підтримку. Послуги є конфіденційними та надаються безкоштовно.

Розкажіть про міський центр соціальних служб рідним, близьким і знайомим, а також тим, хто потребує професійної допомоги та додаткового захисту.

Центр знаходиться за адресою: м. Лисичанськ, вул. Сєвєродонецька, 62, 5-й поверх, тел.: (06451) 7-26-96, (06451) 7-24-60.

Лисичанський міський центр соціальних служб