В терцентрі відзначили День Шахтаря

 В Лисичанському територіальному центрі соціального обслуговування відзначили День шахтаря, віддаючи належне самовідданій праці славній багатотисячній армії гірників. Фахівці терцентру розповіли присутнім історію виникнення свята, цікаві факти з життя шахтарів та разом переглянули відеоролик про нелегку та дуже важливу професію.

Серед підопічних територіального центру також немало ветеранів шахтарської праці. Вони згадували про курйозні випадки, які траплялись з ними під час праці, співали улюблених пісень, читали вірші та розповідали байки.

Щороку наприкінці літа ми відзначаємо День Шахтаря — одне з найбільш знакових свят для всіх жителів Донбасу. Нелегка професія складної вугледобувної галузі увійшла практично в кожен будинок і стала способом життя для більшості людей нашого регіону і нашого міста.

Шановні шахтарі, працівники вугільної промисловості!

Ви вибрали непростий шлях з великим ризиком для життя. Нехай кожен спуск і підйом буде для вас легким! Дякуємо за вашу сумлінну працю, за виробничі перемоги, за вірність обраній справі. Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, безаварійної роботи та нових трудових успіхів!

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)