В терцентрі святкували День Конституції України

В Лисичанському територіальному центрі сьогодні, 29 червня, відбувся святковий концерт за участю народного ансамблю народної пісні «Вишиванка», присвячений Дню Конституції України. 25 років тому, наша країна отримала найважливіший для кожного громадянина документ – Конституцію України. Це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності й соборності України.

Літні люди та особи з інвалідністю вкотре довели, що можуть красиво і душевно відзначати українські свята і проводити їх з користю для душі. У виконанні народного ансамблю лунали чарівні ліричні, жартівливі українські пісні та вірші, а ветерани залюбки підспівували артистам та дарували бурхливі оплески. Захід пройшов у теплій та дружній атмосфері, а присутні отримали море позитивних емоцій.

Співробітники та підопічні територіального центру вітають всіх з надзвичайно важливим святом нашої держави та бажають усім міцного здоров’я, наснаги та оптимізму. Нехай злагода та мир панують у серцях кожного із нас, а в душі міцніє почуття гордості за нашу Батьківщину!

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)