«Перша допомога» — курс лекцій для підопічних Лисичанського терцентру

 Курс лекцій «Перша допомога», який проводять волонтери загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України для підопічних відділення денного перебування Лисичанського терцентру, надає можливість літнім людям та особам з інвалідністю придбати знання, вміння і навички, необхідні для надання першої допомоги, зміцнити впевненість у собі і в своїх діях в екстремальних ситуаціях, бути готовими запобігти нещасним випадкам, травмам та хворобам, які можуть трапитися раптово.

Лекції проходять у мультимедійній кімнаті управління соціального захисту населення Лисичанської міської ВЦА. Завдяки оснащенню цієї кімнати слухачі отримують необхідну теоретичну підготовку, вчаться аналізувати обстановку і діяти впевнено і швидко, відповідно до ситуації та на практиці використовувати сучасні манекени.

Крім того, підопічні терцентру дізналися, що допомога надається не тільки у разі фізичних ушкоджень або захворювань, а включає в себе також психосоціальну підтримку людей в стані емоційного потрясіння після пережитої важкої події.

Курс лекцій «Перша допомога» дуже необхідний і користується не аби яким попитом серед літніх людей та осіб з інвалідністю.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)