Лисичанський терцентр привітав ветеранів з Днем Перемоги

 В цьому році відзначається 76-та річниця Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ми з глибокою повагою згадуємо тих, хто захищав Батьківщину, хто на своїх плечах піднімав країну з руїн у повоєнні роки. Ми віддаємо Вам нашу шану і любов, дорогі фронтовики. Прийдешні покоління мають пам’ятати ратний подвиг учасників тієї страшної війни, які ціною власного життя здобули для нас право жити під мирним небом.

В Лисичанському територіальному центрі на обслуговуванні перебувають особи з інвалідністю Другої світової війни, учасники бойових дій та діти війни. Саме цій категорії постійно приділяється найбільше уваги та піклування.

Нажаль, цього року, у зв’язку із пандемією COVID-19, в терцентрі не відбудуться традиційні урочисті заходи до Дня Перемоги, проте приділити увагу, поспілкуватися, передати подарунки та тепло своїх сердець ветеранам – це обов’язок співробітників установи.

Напередодні Дня Перемоги фахівці територіального центру відвідали ветеранів та дітей війни. Вони привітали підопічних квітами і солодощами та побажали міцного здоров’я, миру, бадьорості духу, довгих років життя та добробуту. Низько вклоняємось кожному ветерану, шануймо їх подвиги та цінуймо кожну мить, проведену поруч з ними.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)