Про засідання міської комісії з розгляду заяв деяких категорій осіб про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення

19 листопада у будівлі військово-цивільної адміністрації під головуванням заступника керівника військово-цивільної адміністрації Максима Головньова відбулося засідання міської комісії з розгляду заяв деяких категорій осіб про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення (далі-комісія).

Під час засідання члени комісії розглянули документи внутрішньо переміщеної особи, яка визнана учасником бойових дій з числа учасників АТО/ООС та ухвалили рішення відповідно до умов п.5 та п.17 Порядку виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.04.2018р. № 280, щодо перерахунку раніше призначеної грошової компенсації, у зв’язку з нововиявленими обставинами.

Зауважимо, що на сьогодні за отриманням грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення звернулося 72 внутрішньо переміщених особи, які визнані учасниками бойових дій з числа учасників АТО/ООС на загальну суму 72348,2 тис. грн. Станом на 19.11.2020 грошова компенсація виплачена 10 захисникам України на суму 10221,9 тис. грн.

Управління праці та соціального захисту населення