Мультидисциплінарна команда відновила роботу

Після тривалих карантинних обмежень свою роботу відновила мультидисциплінарна команда Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). На запрошення голови Ради ветеранів війни та праці ЗАО «Лисичанський склозавод «Пролетарій» Тетяни Галенко команда завітала до мешканців даного району, які за станом здоров’я, через похилий вік та територіальну віддаленість не в змозі відвідати перукаря або поліклініку.

Ветеранам, пенсіонерам та особам з інвалідністю, відповідно до їх індивідуальних потреб, було надано інформаційно-консультаційні послуги, послуги перукаря та сестри медичної. Працівники терцентру відповіли на численні запитання присутніх щодо профілактики захворювань та обмежень в умовах карантину. Сестрою медичною було надано послугу з вимірювання артеріального тиску та рекомендовано, у разі необхідності, звернутися до лікаря.

Перукар підняла настрій нашим підопічним новими зачісками, адже через карантин вони тривалий час не користувались такою вкрай необхідною послугою.

Зустріч, як завжди, пройшла у теплій та дружній атмосфері.

Громадяни висловили працівникам територіального центру щиру вдячність за турботу про них.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)