Захід добра і милосердя

Щороку 3 грудня у всьому світі відзначають Міжнародний день осіб з інвалідністю. Ця категорія людей потребує підвищеної уваги та підтримки з боку суспільства, і для них дуже важливо відчувати піклування і турботу.

Вже за доброю традицією в цей день Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування для своїх підопічних та представників громадських організацій осіб з інвалідністю «Джерело», УТОС та УТОГ влаштував справжній захід добра і милосердя.

 

Зі словами підтримки до присутніх звернулась в.о. директора установи Любов Павлова. «Цей день дуже потрібен нашому суспільству - і для того, щоб звернути увагу на проблеми людей з обмеженими фізичними можливостями, і для того, щоб захопитися незвичайною силою духу, цілеспрямованістю, умінням осіб з інвалідністю домагатися успіху в найскладніших умовах. Ці прояви любові до життя і оптимізму можуть служити прикладом для всіх нас», – зазначила Любов Олександрівна.

Голова громадської організації осіб з інвалідністю «Джерело» Олег Городовий побажав присутнім міцного здоров’я, щастя, посмішок та гарного настрою.

Чудову музичну програму присутнім на заході подарували артисти міського палацу культури. В їх виконанні лунали чарівні українські мелодії та пісні. А запальні виступи юних танцюристів прийшлись до вподоби всім глядачам.

Після концертної програми підопічних терцентру було запрошено на благодійний обід зі смачним кулішем, бутербродами та солодощами. Учасники зустрічі були зворушені такою увагою до них та подякували за можливість спілкування і приємно проведений час.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)