Лисичанський терцентр висловлює подяку учасникам акції «Добро починається з тебе»

Минають роки, змінюються покоління, а добрі стосунки, традиції, щиросердні дії, співчуття та милосердя, постійна готовність прийти на допомогу залишаються незмінними.

У благодійній акції «Добро починається з тебе», проведеної територіальним центром, взяли участь багато підприємців, організацій та установ нашого міста.

З початку проведення акції до керівників підприємств, установ та організацій міста було направлено 46 листів з проханням підтримати акцію та надати посильну натуральну чи грошову допомогу одиноким громадянам похилого віку, ветеранам праці та особам з інвалідністю.

Як результат, на спеціальний рахунок територіального центру від виробничо-комерційного приватного підприємства «ТЕРМО-ЗЛАТОПОЛЬ» надійшли кошти в сумі 300 грн. Висловлюємо щиру подяку за надану допомогу директору Віталію Бешенко.

Сердечно вдячні ТОВ «ПОСТУП-АЄК» в особі директора Костянтина Єпіфанцева, який надав пенсіонерам та особам з інвалідністю продовольчі набори.

Також висловлюємо глибоку подяку за надану допомогу одягом б/в колективам підприємств, установ та організацій міста, а саме:

— Лисичанському РЕМ;

— Управлінню адміністративних послуг;

— Державній пожежно-рятувальній частині № 9;

— Лисичанському міському центру зайнятості;

— Луганській обласній дитячій клінічній лікарні;

— Консультативно-діагностичній поліклініці;

— КП «Лисиачнськтепломережа»;

— Управлінню Пенсійного фонду у м. Лисичанськ;

— ДФС у м. Лисичанськ;

— Управлінню по експлуатації газового господарства у м. Лисичанськ;

— Лисичанський багатопрофільній гімназії.

З метою належного відзначення Великодніх свят та Дня Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні для ветеранів війни, пенсіонерів, осіб з інвалідністю було організовано видачу Великодніх пасок та проведено благодійний обід.

Висловлюємо щиру подяку за допомогу Сергію Дунаєву, депутатам Лисичанської міської ради Павлу Кирилову та Івану Борисовичу, директору ТОВ «Смерічка» Тетяні Зінчук, фізичним особам-підприємцям Олегу Богданову, Володимиру Сметані, Олександру Третьякову, Ірині Коноплі, Оксані Сікало, Тетяні Басалик та директору SV Мастер Леоніду Шалашному.

Милосердя й увагу до похилих людей необхідно виявляти не тільки під час проведення певних заходів, а й щодня. Старість не омине нікого. Простягнемо свою руку допомоги вже зараз. Адже для вас — це лише краплина уваги, а для людей похилого віку — океан доброти, для вас — це миттєвий рух душі, а для них — невимовне почуття вдячності і щастя, для вас — це хвилина, а для них — миті, зігріті теплом вашого серця.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).