У Лисичанську відбулось позачергове засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС

Сьогодні, 23 квітня, в Лисичанській міській раді відбулось позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) під головуванням першого заступника голови комісії — начальника відділу мобілізаційної, режимно-секретної роботи та цивільного захисту Володимира Агафонова.

Під час засідання члени комісії розглянули питання про повне обмеження постачання електричної енергії на об’єкти ЛКСП «Лисичанськводоканал.

Зазначимо, що Лисичанської міської ради надійшов лист від керівництва ЛКСП «Лисичанськводоканал» з інформацією про припинення поставок електроенергії на об’єкти ЛКСП «Лисичанськводоканал» з 09.00 23.04.2018 року.

На теперішній час, із-за існуючої заборгованості ЛКСП «Лисичанськводоканал» за спожиту електроенергію, ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» припинило постачання електроенергії на насосні станції «Завод ГТВ», «Борівська», «Привілля».

За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісія вирішила поінформувати про ситуацію, яка може статися на території міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля через повне припинення поставок електроенергії на об’єкти ЛКСП «Лисичанськводоканал» регіональну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, а також направити листи до голови Луганської обласної державної адміністрації — військово-цивільної адміністрації, народного депутата України Сергія Дунаєва, ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання», Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, Антитерористичного центру, прокуратури Луганської області, СБУ в Луганській області, Головного управління Національної поліції в Луганській області.

Окрім того, профільним службам були надані доручення щодо стабілізації ситуації, що склалася у містах Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля з цього приводу.

Відділ мобілізаційної, режимно-секретної роботи та цивільного захисту Лисичанської міської ради