24 лютого - річниця повномасштабного вторгнення рф в Україну

Сьогодні, 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 9 років тому, анексувавши український півострів – Крим.

24 лютого 2022 року путінський режим підірвав систему колективної Світової безпеки, яку встановили після Другої світової війни й розв’язав геноцид XXI століття в самому центрі Європи.

За рік, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом. Сьогодні мешканці нашої громади розкидані по всій території України. Але ми впевнені, що повернемось, звільнимо та відбудуємо наш рідний Лисичанськ. Підтримка всього цивілізованого світу кожен день наближає нашу Перемогу!

Ми вклоняємося тим, хто із зброєю в руках боронить нашу Батьківщину, незалежність та свободу. Дякуємо тим, хто наближає нашу перемогу: лікарі, електрики, волонтери, рятувальники та інші небайдужі громадяни, які не шкодують свого життя та здоров’я заради перемоги!

Сьогодні Україна ефективно стримує російську збройну агресію завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі. Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі.

Україна переможе ворога й відновить територіальну цілісність.

Вистояли – переможемо!

Лисичанськ – це Україна!

Слава Україні!

Героям Слава!