Шановні мешканці Лисичанської територіальної громади!

Вітаю вас з Днем міста та 78-ю річницею визволення Лисичанська від фашистських загарбників!

У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День народження рідного міста. Він об’єднує всіх, кому дорогий Лисичанськ, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією. У такий день ми всі відчуваємо себе частинкою великої родини.

У житті Лисичанська є багато яскравих сторінок, з ним пов’язані імена відомих діячів, вчених, митців, письменників, спортсменів, лікарів.

Усі досягнення, якими багате місто й наша громада, складаються з вашої щоденної праці, знань і талантів, шановні лисичани!

Дякую всім вам за небайдужість до долі рідного міста, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще. І представникам старшого покоління — мудрим наставникам, і молоді з її енергією і бажанням будувати і розвивати громаду. Я вірю у вашу активну громадянську позицію і впевнений, що ваша творча уява, натхнення, сміливість, розум — гарантія розвитку і процвітання нашого міста і всієї України.

Від щирого серця бажаю Лисичанську стабільності та процвітання, а його мешканцям — успіхів та добробуту! Нехай кожен ваш день буде наповнений добром, любов’ю і надією на краще, а час приносить тільки позитивні зміни!

З повагою, керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр ЗАЇКА