Лисичанська багатопрофільна лікарня отримала допомогу від американських партнерів

Портативні апарати УЗД, коагулятор та низку медичного устаткування отримала КНП «Лисичанська багатопрофільна лікарня» від українців, що мешкають за океаном.

- Я зустрівся з нашим земляком Василем Івановим, сьогодні він проживає в штаті Флорида, США. Дізнавшись про те що наша громада окупована він, разом зі своїми доньками Анастасією та Софією організували збір коштів на потреби Лисичанських медиків. Результат їх роботи вражає, наші лікарі тепер мають портативні апарати УЗД, коагулятор та інше медичне устаткування, яке працює для лікування пацієнтів, - розповів радник начальника Лисичанської міської ВА Валерій ОЛІШЕВСЬКИЙ.

Більше дивіться в репортажі Лисичанської міської ВА — https://www.youtube.com/watch?v=b0FZht2tBzM

Нагадуємо, що поліклініка КНП «Лисичанська багатопрофільна лікарня» приймає пацієнтів у м. Дніпро за адресою вул. Мечнікова, 11 (правий берег, зупинка вул. Воскресенська).

Графік роботи:

понеділок – п’ятниця з 08:00 до 18:00,

субота з 08:00 до 15:00.

 Телефон реєстратури +380 66 483 3475 або +380 66 746 2701

Заклад оснащений необхідним медичним обладнанням для надання амбулаторної медичної допомоги дітям та дорослим. Обстеження та лікування проводиться БЕЗКОШТОВНО з використанням сучасного обладнання.

Там ведуть прийом наступні спеціалісти:

- Терапевт – лікар вищої категорії Денисюк Сергій Володимирович;

- Офтальмолог – лікар вищої категорії Моісеєнко Наталія Анатоліївна;

- Гінекологи – акушер-гінеколог вищої категорії Литвинюк Дмитрій Микитович, акушер-гінеколог вищої категорії Голубцова Світлана Анатоліївна;

- Педіатр, дитячий ендокринолог та дитячий гастроентеролог – лікар вищої категорії Іщенко Петро Миколайович;

- Інфекціоніст – лікар вищої категорії Мірошник Тарас Михайлович;

- Хірург – лікар першої категорії Мірошник Мирослав Михайлович;

- Кардіолог – Лящевський Дмитро Олександрович;

- Травматолог – Гриценко Владислав Павлович;

- Лікарі ультразвукової діагностики – Сорокін Вячеслав Олександрович, Жушман Володимир Іванович, Кулешова Наталія Василівна, Моісеєнко Анатолій Миколайович.

В поліклініці проводяться лабораторні дослідження відповідно до вимог НСЗУ (загальний аналіз крові, біохімічний аналіз крові, загальний аналіз сечі, цитологічні дослідження тощо).