Запрошуємо прийняти участь у щорічному VII Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проектів "Врятувати від забуття"

Запрошуємо прийняти участь у щорічному VII Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проектів «Врятувати від забуття», метою якого є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.

Організатором Всеукраїнського конкурсу виступає Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті України у співпраці із центральними та місцевими органами влади, Київським міським будинком учителя. Також в організації заходу беруть участь представники Інституту історії України НАН України, Кабінету Міністрів України, Спілки письменників України.

Враховуючи значення Всеукраїнського конкурсу у виховному процесі молодого покоління та сучасний історичний контекст, просимо всебічного сприяння в організації цього важливого заходу.

Умови конкурсу:

1. У конкурсі можуть брати участь учні старших класів, студенти, учителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки. На конкурс можуть подаватися як індивідуальні так і групові проекти.

2. Участь у конкурсі здійснюється на добровільних засадах.

3. Конкурсні роботи та анкету учасника (учасників) слід надсилати на адресу Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. до 1 грудня 2015 року. Протягом грудня 2015 — січня 2016 р. журі з числа професійних учителів, режисерів, громадських діячів опрацьовує конкурсні роботи та визначає переможців. Відзначення переможців відбуватиметься наприкінці січня 2016 р.

4. До участі у конкурсі приймаються мультимедійні проекти — аматорські документальні та ігрові фільми й відеоролики у форматі .аvі.

5. Тривалість фільму не має перевищувати 8 хвилин.

6. На початку відеороботи має бути чітко вказано назву матеріалу та його авторів.

7. Авторський текст виконується українською мовою.

8. До роботи слід долучити окремим файлом у форматі .dос анкету (додається).

9. Подані на Конкурс матеріали не рецензуються і не повертаються.

10. При використанні у мультимедійних проектах кадрів з фільмів, репортажів та інших відеоматеріалів, які не були зняті авторами проекту, необхідно зазначити автора відеоматеріалу.

11. Питання і уточнення щодо умов конкурсу надсилати за адресоюЭтот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Анкета учасника конкурсу мультимедійних проектів «Боротьба за Українську державність: сімейні історії українців»

Якщо роботу виконувала не одна людина (крім керівників), то анкети заповнюють усі автори, але надсилаються анкети одним файлом.

1. Назва роботи.

2. Прізвище, ім’я та по-батькові автора.

3. Місце навчання (назва навчального закладу і клас, група тощо).

4. Адреса місця навчання (з поштовим індексом).

5. Контактні телефони та адреси учасників проекту.