Київська Книжкова виставка до Дня Знань 27-30 серпня 2015 року

Шановні Пані та Панове!

Протягом багатьох років, в кінці літа, вже доброю традицією стало проведення в Українському домі на Європейській площі (вул. Хрещатик, 2) щорічної книжкової виставки-ярмарку до Дня Знань. Цей рік не став винятком.

З 27 по 30 серпня запрошуємо всіх бажаючих відвідати чергову виставку-ярмарок, організатором якої є Державне підприємство «Український Дім» за підтримки та під патронатом Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

Програма виставки передбачає презентації шкільної та навчальної літератури, дитячих книжок. Відвідувачів гостинно зустрічатиме «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з відомими популярними письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві. В «Літературному салоні» щодня проходитимуть цікаві презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, круглі столи, семінари, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання.

Традиційно, в рамках книжкової виставки-ярмарку проводиться Благодійна акція «Придбай книжку — подаруй свято дітям, позбавленим батьківської турботи». Всі бажаючі зможуть зробити свій вагомий внесок по забезпеченню дитячих будинків та шкіл-інтернатів новими книгами.

Під час проведення виставки-ярмаку відбудеться «Фестиваль морозива» — свято солодощів та розваг, на якому дітлахи та їх батьки зможуть поласувати смачним морозивом. В програмі фестивалю: творчі майстер-класи для дітей, розважальні атракціони, аквагрим, татуювання, інтерактивний ігровий майданчик, та багато-багато інших цікавих подій.

Не пропустіть яскраве свято книги!

З додаткових питань, зокрема щодо умов участі та місця проведення виставкового заходу, звертатись за тел./факс (044) 455 7514, або за електронною поштою E-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Державний комітет телебачення і радіомовлення України