Щодо кредитування населення на придбання котлів з використанням будь-яких видів палива та енергії

Постановою Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2014 р. № 491 внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здіснення заходів щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження для стимулювання населення до впровадження енергоефективних заходів шляхом відшкодування частини тіла кредиту, залученого на придбання котлів з використанням будь-яких видів палива та енергії (за винятком природного газу).

АТ «Ощадбанк» не стоїть осторонь та всіляко підтримує запроваджені Державою програми, тому «Ощадбанк» було визначено єдиним уповноваженим банком на реалізацію Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010-2015 роки. В свою чергу Банком розроблено та впроваджено у дію Умови споживчого кредитування на придбання енергозберігаючого обладнання та матеріалів, згідно яких Позичальники мають можливість скористатися даним видом кредитування та отримати кредит у сумі, що не перевищує 30 000,00 гривень, під 25 % річних, строком користування до 36 місяців, з мінімальним початковим внеском 10 % від вартості товару. Позичальники, які виявили бажання придбати котел з використанням будь-яких видів палива та енергії (за винятком природного газу) отримують одноразове відшкодування частини суми кредиту в розмірі 20 % суми кредиту, але не більше як 5 000,00 гривень, яке буде спрямовано на погашення основної суми кредиту.

Враховуючи позитивний досвід реалізації програми енергозбереження, ТВБВ № 10012/087 філії — Луганського обласного управління АТ «Ощадбанк» запрошує жителів міст та селищ скористатися банківським продуктом, розробленим банком для впровадження Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010-2015 роки з відшкодуванням частини суми кредиту.

АТ «Ощадбанк» пропонує кредитування фізичних осіб на придбання енергозберігаючого обладнання та/або матеріалів

Управління з виконнання політики Лисичанскої міської ради в галузі жилово-комунального господарства