Щодо зміни тарифів на послуги з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії для бюджетних організацій, що обслуговуються ПП "ВІАННА"

Відповідно до постанови Національної комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг від 26.03.2015 р. № 226, враховуючи положення Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України від 30.07.2012 № 390 ПП «ВІАННА» доводить до відома споживачів (бюджетних організацій) інформацію про зміну розміру тарифу на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії в наступних розмірах:

В одноставкому виразі діючий тариф складає 2242,53 грн. з урахуванням ПДВ. Відсоток відшкодування діючим тарифом собівартості 2014 року складає 93%. Востаннє тариф погоджувався у грудні 2014 року у зв’язку із зміною ціни на природний газ. Тариф на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії збільшено через збільшення вартості природного газу.

Зауваження та пропозиції направляти ПП «ВІАННА» на адресу: м. Старобільськ, вул. Октябрьська, 64/2, протягом 14 днів з моменту публікації на офіційному веб-сайті Лисичанської міської ради.

Телефон (0642) 53-22-01, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.