Навчання у рамках Програми "Українська ініціатива"

Регіональною робочою групою Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва продовжується до 25.12.2013 року черговий набір претендентів на перепідготовку у 2014 роціна базі Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

За результатами навчання випускники отримають диплом спеціаліста про вищу освіту державного зразка за напрямом «Менеджмент» та спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування».

Перепідготовка спеціалістів фінансується за рахунок державного бюджету.

Нагадуємо, що учасниками Програми можуть бути підприємства та організації будь-якого профілю та форми власності, які направляють для перепідготовки своїх спеціалістів, а також підприємці.

Програмою не передбаченаперепідготовка державних службовців, керівників закладів освіти, наукових і медичних закладів, а також закордонних фірм і представників, що не зареєстровані в У країн і як юридичні особи.

Для проходження перепідготовки в університеті учасники Програми повинні мати:

  • закінчену вищу освіту;
  • досвід роботи на управлінських посадах більше 1 року;
  • відповідати віковим критеріям (від 25 до 40 років).

Перелік документів та форми для заповнення претендентами розмішено на офіційному веб-сайті Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації (http://economy.loga.gov.ua) у розділі «Підприємництво» (підрозділ «Програма перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва»). Обов'язково при собі необхідно мати оригінали диплома ти паспорта.

Прийом документів здійснюється на паперових (та електронних носіях - форми 1, 2, 3) секретарем Регіональної робочої групи за адресою: пл. Героїв Великої Вітчизняної війни, буд. 3-а. м. Луганськ, Департамент економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, кім. 415 або 521, тел.: (0642) 58-57-12, 53-32-19, 50-01-96.

Термін прийому документів - до 25.12.2013р.

Департамент економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації