Триває прийом заявок для участі у конкурсі «Кращі інклюзивні практики України - 2024»

Останнім часом інклюзивні практики в Україні стали більш актуальними.

Українці щодня успішно впроваджують інклюзію в усі сфери життя, об’єднують у своїх практиках дітей, молодь, дорослих з інвалідністю і без інвалідності, створюючи умови для якісного життя всіх людей.

Саме тому, в продовження популяризації досягнень у сфері соціальної інклюзії, оголошено проведення конкурсу «Кращі інклюзивні практики України – 2024».

Для участі у конкурсі запрошуються громадські організації, ветеранські та батьківські спільноти, танцювальні та театральні студії, музичні колективи, спортивні клуби, заклади культури, школи, навчально-реабілітаційні та інклюзивно-ресурсні центри, фотографи, і просто небайдужі люди, які проводять інклюзивні заходи, створюють інклюзивні команди та реалізують інклюзивні проєкти, метою яких є об’єднання людей, в тому числі з інвалідністю, шляхом проведення спільних заходів.

Учасникам потрібно до 30 вересня 2024 року заповнити заявку за посиланням https://forms.gle/fB6k2NEHBjwd4LaNA та надіслати 3 якісних фото та відео презентацію про практику до 3 хвилин на електронну адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Положення і додаткова інформація про конкурс на сторінці Кращі інклюзивні практики України