Як платформа Nazovni допомагає українським експортерам

Платформа «NAZOVNI» відкриває унікальну можливість українським експортерам напряму звернутися та отримати допомогу від дипломатичних установ України, які покривають понад 120 іноземних держав.

Українські дипломати за кордоном, використовуючи функціональні можливості платформи, надають сприяння вітчизняним виробникам у пошуку партнерів та розповсюдженні інформації про товари та послуги. Окрема робота здійснюється з виставковими операторами з опрацювання можливостей безкоштовної участі та/або на преференційних умовах у виставково-ярмаркових заходах.

Завдяки платформі Nazovni підприємці територіальних громад можуть долучитись для розвитку власного бізнесу, адже реєстрація до каталогу українських товарів на платформі - це потужний інструмент по виходу на міжнародний ринок!

Сервіс працює з українськими підприємцями, що хочуть вийти на експорт: від виробників продуктів харчування чи handmade посуду — до креативних агентств та IT-компаній.

З обов'язковими умовами для роботи з платформою є:

- реєстрація підприємства на території України;

- підприємство є виробником та/або експортером продукції/послуг;

- наявність презентації та комерційної пропозиції англійською (іноземною) мовою (система надає можливість завантаження згаданих документів);

- контактна інформація представника компанії, який вільно володіє англійською (іноземною) мовою для оперативної та ефективної комунікації з представниками МЗС України, посольств та іноземних партнерів (в т.ч. моб телефон з WhatsApp).

Для зацікавлених компаній Лисичанської міської територіальної громади надаємо посилання на реєстрацію до каталогу українських товарів та послуг, зареєстрованих МП Nazovni, який активно використовується в роботі закордонних дипломатичних установ з іноземними партнерами: https://bit.ly/3v8MByj

Більше за посиланням https://nazovni.online/