До уваги мешканців Лисичанської територіальної громади, які перебувають на квартирному обліку у м.Лисичанську

З 1 жовтня по 31 грудня проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку при Лисичанській міській військовій адміністрації відповідно до пункту 25 Правил квартирного обліку.

Для перевірки облікових даних громадянам, які перебувають на квартирному обліку, необхідно надіслати на електронну пошту відділу з обліку, розподілу та обміну житла Лисичанської міської військової адміністрації Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. наступні документи:

  • - скановану копію паспорта заявника і членів сім’ї, які перебувають на квартирному обліку;
  • - скановану копію ідентифікаційного коду заявника і членів сім’ї;
  • - скановану копію довідки внутрішньо переміщеної особи заявника і членів сім’ї;
  • - скановані копії документів, які підтверджують родинний зв’язок членів сім’ї (копія свідоцтва про народження неповнолітніх дітей, копія свідоцтва про укладення шлюбу та ін.);
  • - скановану копію довідки з місця роботи/навчання заявника та повнолітніх членів сім’ї і/або копія пенсійного посвідчення;
  • - скановані документи, що підтверджують пільгу (при наявності).

У разі змін у складі сім’ї, втрати чи набутті пільги, у майновому стані та інше поінформувати у письмовій формі Лисичанську міську військову адміністрацію про такі зміни та подати копії відповідних  документів на електронну пошту Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Детальніше за телефоном: +380508465284.