ДО УВАГИ ІНСТИТУТІВ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА!

Відповідно до Положення про Головне управління державної служби України затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2007 р. № 1180 Головдержслужба у межах своїх повноважень забезпечує проведення єдиної державної політики у сфері державної служби та функціональне управління державною службою.

З метою ефективної взаємодії між інститутами громадянського суспільства та Головним управлінням державної служби України щодо створення дієвої Громадської ради оголошується подання заяв до участі в установчих зборах при Головдержслужбі від інститутів громадянського суспільства, які мають досвід у сфері державного управління.

Прийом документів для участі в установчих зборах завершується 08.05.2011 року.

Установчі збори для поновлення складу Громадської ради при Головдержслужбі планується провести 18.05.2011 року (більш детальна інформація про час і місце проведення буде повідомлена пізніше).

Під час проведення установчих зборів з числа їх учасників буде обрано склад та керівництво Громадської ради при Головдержслужбі та розглянуто основні напрями роботи.

Функції секретаріату Громадської ради покладенні на відділ протоколу та консультації з громадськістю Головдержслужби України.

Довідки та консультації за телефонами:

(044) 278-17-01 начальник відділу протоколу та консультацій з громадськістю Інна Піддубна;

(044) 256-00-64 головний спеціаліст відділ протоколу та консультацій з громадськістю Володимир Зубчук.

Більш детельну інформації можна отримати на сайті Головдержслужби України