До 30-річчя незалежності України — «ВЛАСНА МАРКА» від Луганської дирекції АТ «Укрпошта»

Луганська дирекція Акціонерного товариства «Укрпошта» (м. Сєвєродонецьк) з нагоди 30-річчя незалежності України запланувала ряд заходів та пропонує скористатися ексклюзивним продуктом «ВЛАСНА МАРКА»:

  • випуск конверта з оригінальною маркою;
  • проведення урочистого спецпогашення, присвяченого 30-й річниці незалежності України;
  • випуск власного конверта і марки із зображенням логотипу «квітка» Луганська область.

«ВЛАСНА МАРКА» — це привабливий іміджевий подарунок до ювілеїв, висвітлення міських та обласних видатних пам’ятних дат. Для відзначення пам’ятної дати країни є чудова нагода розмістити та зберегти на згадку на поштовій марці пам’ятні місця та краєвиди рідної країни, області, міста .

Луганська дирекція АТ «Укрпошта» пропонує власний конверт з маркою із даним логотипом, або замовити власний, оригінальний, з символікою чи пам’ятними місцями міста та погасити замовлення спеціальним поштовим штемпелем, котрий дійсний лише 1 день, для вшанування в якості пам’ятного подарунка.

«ВЛАСНА МАРКА» — це чудовий спосіб зберегти на пам’ять незабутні миті життя, відправити кореспонденцію з персоніфікованими поштовими марками, адже цими поштовими марками можна не тільки милуватися, а й розраховуватися за пересилання листа. Крім того, вони мають філателістичну цінність.

Є різні варіанти. Вибір обмежується лише фантазією замовника.

Також «Власну марку» можна оформити за допомогою рамки, що додасть вашому подарунку більшої презентабельності.

Робити такі подарунки ювілярам, рідним, друзям та колегам чи власне собі — це сучасно, модно, креативно. Адже поштова марка — це класика, яка завжди залишається в моді.

Зробити замовлення або задати запитання можна за телефоном 050-298-15-30, або надіславши письмовий запит на e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Приклади «Власної марки» або конверту нижче:

Луганська дирекція Акціонерного товариства «Укрпошта»