Щодо проєкту «Мережа агентів соціального підприємництва»

Громадська організація «Сєвєродонецка молодіжна рада» запрошує представників громадських організацій, молодіжних центрів, рад, хабів до участі у реалізації проєкту «Мережа агентів соціального підприємництва» (МАСП).

МАСП — мережа громадських організацій Луганської області, яка сприяє розвитку та підтримці економіки через значущу соціальну складову — абсолютно новий підхід (для Луганської області) до розбудови бізнесу та надання представникам громадських організацій механізмів та інструментів для започаткування соціального підприємства.

Цілі проєкту:

— забезпечити комплексну навчальну програму з соціального підприємництва для місцевих громадських організацій Луганської області;

— створити неформальну мережу неурядових організацій як важливий фактор сприяння інклюзивної економіки в регіоні;

— сприяти обміну досвідом та можливостям встановлення контактів для успішних соціальних підприємців в Україні та громадських організацій Луганської області шляхом навчальних поїздок.

Що чекає на учасників?

1. Інтенсивне двомісячне навчання з розвитку підприємницьких навичок.

2. Юридичні консультації в рамках інституційної підтримки.

3. Освітньо-практична поїздка з обміну досвідом для учасників на локації працюючих СП.

4. Бенефіціари будуть долучені до Мережі агентів соціального підприємництва, яка буде функціонувати як платформа для реалізації загальних ідей та спільних проєктів.

Положення конкурсу https://cutt.ly/GpVfZIR

Форма для реєстрації https://bit.ly/reesnraciya_MACP (кінцевий термін подачі заявок: 19 липня 23:59 2020р.).

Додаткова інформація:

+38 (050) 992 36 74 — координаторка проєкту Оксана Луньова, або за тел. +38 (099) 089 64 53 — асистент проєкту Богдан Любий.

За інформацією ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада»