Для громад Луганщини проведуть тренiнги з належного врядування та громадської участi

 22 - 23 липня та 27 - 28 липня поточного року в приміщенні Лисичанської міської ради з 10-00 до 16-00 Луганське регіональне відділення Асоціації міст України (АМУ) за підтримки проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) проведе тренінг «Підвищення обізнаності щодо реформ та процесів врядування на основі громадської участі» для Лисичанської міської громади.

Два дводенних тренінги будуть проведені у співпраці із Луганською обласною військово-цивільною адміністрацією та направлені на підвищення обізнаності громад щодо реформ, громадської участі в процесах прийнятті рішень, ефективності комунікацій та формування команд проектного менеджменту та стратегічного планування в органах місцевого самоврядування.

Після проведення тренінгів будуть підготовлені рекомендації щодо активізації демократичних процесів управління та залучення громадськості до процесів прийнятті рішень, стратегічного планування та проектного менеджменту, орієнтованого на потреби громадян.

Тренінги націлені на представників ОМС та депутатів, місцевих жителів, студентів, лідерів громади, представників уразливих груп, зокрема ВПО, ветеранів АТО, людей похилого віку, людей з інвалідністю.

Проведення серiї тренінгів «Підвищення обізнаності щодо реформ та процесів врядування на основі громадської участі» стали можливими завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Тренінги організовано ГО «Асоціація міст України» в рамках проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Реєстрацію на тренінг можна пройти за посиланням https://forms.gle/ZM3uV9PBPNHuTekq7

Контактна особа для тренінгової діяльності Бойко Наталія Іванівна, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Асоціація міст України