Про проведення анкетування в рамках підготовки Антикорупційної програми Державної казначейської служби України на 2020-2021 роки

Наказом Державної казначейської служби України (далі — Казначейство) від 28.01.2020 № 24 «Про організацію підготовки Антикорупційної програми Державної казначейської служби України на 2020-2021 роки» затверджено План заходів комісії з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми Державної казначейської служби України щодо підготовки проєкту Антикорупційної програми Державної казначейської служби України на 2020-2021 роки (далі — План), персональний склад якої затверджено наказом Казначейства від 16.03.2017 № 86 (в редакції наказу від 29.01.2020 № 27).

Відповідно до п. 1.4. Плану та рішення комісії з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми Державної казначейської служби України від 31.01.2020, у період з 01.02.2020 по 10.02.2020 проводитиметься анонімне опитування щодо наявності корупційних ризиків у діяльності органів Казначейства за встановленою формою шляхом надсилання заповненої анкети на електронні скриньки: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , або поштовим відправленням на адресу: 01601, м. Київ, вул. Бастіонна, 6, Державна казначейська служба України, Комісія з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми Державної казначейської служби України.

Враховуючи вищевикладене, пропонуємо клієнтам Казначейства та територіальних органів Казначейства, представникам громадськості та експертам, які володіють як теоретичними, так і практичними знаннями про особливості роботи органів Казначейства, іншим особам долучитись до процесу підготовки Антикорупційної програми Державної казначейської служби України на 2020-2021 роки шляхом прийняття участі в анкетуванні або направлення на адресу Казначейства (в тому числі анонімно) пропозицій, рекомендацій, зауважень з питань визначення корупційних ризиків у роботі органу.

Додаткова інформація про анонімне опитування та анкета розміщені на веб-порталі Державної казначейської служби України за посиланням: https://www.treasury.gov.ua/ua/news/pro-provedennya-anketuvannya-v-ramkah-pidgotovki-antikorupcijnoyi-programi-derzhavnoyi-kaznachejskoyi-sluzhbi-ukrayini-na-2020-2021-rik

Просимо Вас взяти участь у вказаному заході.

За інформацією Державної казначейської служби України